کاخ سفید: شاید تحریم‌های ثانویه برای روسیه روز جمعه اجرا شوند جزئیات جدید از طرح نظامی جدید اسرائیل در غزه امیر قطر و نخست‌وزیر انگلیس درباره تحولات غزه رایزنی کردند ترامپ: ویتکاف دیدار بسیار سازنده‌ای با پوتین داشت عراقچی: معاون گروسی برای بازرسی نمی‌آید/ مذاکرات با آمریکا قطعی نشده/ لاریجانی استوانه سیاسی ایران است جزئیات تیراندازی در پایگاه ارتش آمریکا/ چندین کشته و زخمی هشدار گزارشگر سازمان ملل نسبت به پیامد اخراج جمعی پناهجویان افغان از پاکستان شرط وثیقه ۵۰۰ دلاری برای صدور ویزای اربعین به زائران افغان برداشته شد سقوط بالگرد نظامی در غنا؛ ۲ وزیر کشته شدند آلمان: تروئیکای اروپا به حل دیپلماتیک مسئله هسته‌ای ایران متعهد است  جزئیات دیدار پوتین با پادشاه مالزی ترامپ فرمان اجرایی علیه هند را امضا کرد پرواز هواپیمای شناسایی هسته‌ای آمریکا نزدیک پایگاه‌های اتمی روسیه کرملین: دیدار پوتین و ویتکاف سازنده بود رایزنی سفیران هلند و ژاپن با بقائی

واشنگتن ساقط شدن پهپاد آمریکایی بر فراز یمن را تایید کرد

دو مقام آمریکایی ضمن تایید خبر سرنگونی پهپاد این کشور در آسمان یمن، گفتند این هواپیمای بدون سرنشین با استفاده از موشک زمین به هوای نیروهای یمنی هدف قرار گرفته است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۴۹ - ۳۰ مرداد ۱۳۹۸ - 2019 August 21
کد خبر: ۱۹۸۴۹

به گزارش راهبرد معاصر ،‌ مقام‌های آمریکایی امروز (چهارشنبه)‌ سرنگونی یک فروند هواپیمای بدون سرنشین این کشور بر فراز یمن را تایید کردند.

دو مقام دولتی ایالات متحده به خبرگزاری «رویترز» گفتند که یک پهپاد نظامی آمریکایی مدل «MQ-9» صبح امروز در آسمان یمن هدف قرار داده شد.

 

طبق گفته‌های یکی از این مقام‌ها، بررسی‌های اولیه نشان می‌دهد این هواپیمای بدون سرنشین با استفاده از یک موشک زمین به هوای نیروهای یمنی ساقط شده است.

بامداد امروز بود که پدافند هوایی انصارالله یمن یک فروند پهپاد ائتلاف متجاوز سعودی از نوع «MQ-9»، ساخت آمریکا را در استان «ذمار» سرنگون کرد.

 

سرتیپ «یحیی سریع» سخنگوی نیروهای مسلح یمن در این باره توضیح داد، موشکی که این پهپاد ساخت آمریکا را ساقط کرد در داخل یمن تولید شده و به زودی در یک کنفرانس خبری از آن رونمایی خواهد شد.

 

این واقعه یک بار دیگر هم در تاریخ هفدهم خرداد تکرار شده بود، زمانی که پدافند هوایی ارتش یمن هواپیمای بدون سرنشین آمریکایی با مدل مشابه (MQ-9) متعلق به ائتلاف سعودی را که در حال پرواز بر فراز منطقه شهرستان «الدریهمی» واقع در استان الحدیده بود، منهدم کرد.

 

یمن از سال ۲۰۱۵ (فروردین ۹۴) و آغاز حملات ائتلاف عربی به سرکردگی عربستان و امارات، وضع بحرانی و فاجعه آمیزی دارد؛ حملات بی امانی که در جریان آن ده‌ها هزار غیر نظامی کشته و صدها هزار تن دیگر از جمله کودکان زخمی و آواره شده‌اند.

منبع : فارس

ارسال نظر
آخرین اخبار